Przepisami trzeba się dzielić


Blog niesponsorowany! Proszę nie wysyłać mi ofert umieszczenia reklam na blogu. Nie jestem nimi zainteresowana :-)

upl@gazeta.pl
Blog > Komentarze do wpisu

Wiosna na talerzu

Nareszcie są szparagi. W tym roku zaczęłam od zielonych - gotowanych na parze 5 minut - tyle absolutnie wystarczy.

Do tego gotowane jajko (może być sadzone) i sałatka - najprostsza z najprostszych: tarta na plastry rzodkiewka, ogórek i marchewka z odrobiną oliwy, octu winnego i soli.

To wszystko. Smacznego.

zielone szparagi

czwartek, 16 maja 2013, upl
Tagi: szparagi

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack URL wpisu:
Komentarze
2013/05/16 15:41:46
Patrz jaki zbieg okolicznosci! Wlasnie jem lunch i co mam na talerzu? Szparagi- ale grilowane w czarnym pieprzu do tego jajko w koszulce, prosciutto i bejbi buraczki- na salatce :) z cheddarem :)
Smacznego!
-
upl
2013/05/16 19:02:05
oooo to wersja mega wypasiona :-) ja mam skromnie - resztki z lodówki plus szparagi