Przepisami trzeba się dzielić


Blog niesponsorowany! Proszę nie wysyłać mi ofert umieszczenia reklam na blogu. Nie jestem nimi zainteresowana :-)

upl@gazeta.pl
Blog > Komentarze do wpisu

Niedzielne hamburgery

Przepis z książki Ferrana Adrii.

hamburger

Mój składał się z bułki, mięsa, pomidora, rukoli, cebuli i soli oraz pieprzu:

hamburger

Ale można i tradycyjnie: bułka, mięso, ser, cebula, ogórek kiszony - no i musztarda, ketchup oraz majonez:

hamburger

niedziela, 30 czerwca 2013, upl
Tagi: wołowina

Polecane wpisy

  • Bok choy z wołowiną

    To danie to mój ostatni przegląd lodówki. Bardzo udany zresztą :-) dwie duże kapusty chińskie - bok choy (przed smażeniem wrzuciłam ją na 10 sekund do wrzątku)

  • T-bone steak

    Po ostatniej wizycie na bazarze na Polnej w Beskidzkim Wypasie nie mogłam przestać myśleć o pięknym T-bone steku. Jako, że ten weekend mam niestety pracujący -

  • Niedzielne steki idealne

    To były steki idealne. Przygotowane z miłością i z najlepszego mięsa. Polska polędwica wołowa, kupiona na Polnej (Warszawa) w sklepie Beskidzki Wypas. Miękka i

  • Klopsiki Tex-Mex

    Tex-Mex jest połączeniem kuchni Stanów Zjednoczonych z kuchnią Meksyku, które jest typowe dla amerykańskiego stanu Teksas. Charakteryzuje się potrawami z fasol

  • Węgierski gulasz de Luxe

    Węgierski gulasz de Luxe (Különleges gulyás) to łatwe w przygotowaniu, pyszne i pożywne danie, idealne na chłodne wieczory. Przepis na podstawie

TrackBack
TrackBack URL wpisu: