Przepisami trzeba się dzielić


Blog niesponsorowany! Proszę nie wysyłać mi ofert umieszczenia reklam na blogu. Nie jestem nimi zainteresowana :-)

upl@gazeta.pl
Blog > Komentarze do wpisu

T-bone steak

Po ostatniej wizycie na bazarze na Polnej w Beskidzkim Wypasie nie mogłam przestać myśleć o pięknym T-bone steku. Jako, że ten weekend mam niestety pracujący - mąż postanowił mi go "osłodzić" kilogramem mięsa z kością - z jednej rostbef - z drugiej polędwica:

t bone

10 sekund z każdej strony na bardzo rozgrzanej patelni

potem po 4 minuty z każdej strony obsmażyć

no i 4 minuty w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C

t bone

niedziela, 02 czerwca 2013, upl
Tagi: wołowina

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack URL wpisu:
Komentarze
2013/06/03 12:32:13
poemat.