Przepisami trzeba się dzielić


Blog niesponsorowany! Proszę nie wysyłać mi ofert umieszczenia reklam na blogu. Nie jestem nimi zainteresowana :-)

upl@gazeta.pl
Blog > Komentarze do wpisu

Szparagi z awokado

Prawdziwa wiosna na talerzu:


gotowane zielone szparagi (nie trzeba ich długo gotować, wystarczy wrzucić na wrzątek i gotować maksymalnie pięć minut)

awokado

pomidor i cebula

do tego trochę soli, soku z cytryny i ewentualnie oliwy

Nic więcej nie trzeba do wiosennej sałatki.


środa, 07 maja 2014, upl

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack URL wpisu:
Komentarze
margot11
2014/05/10 17:11:05
to na bank nie tylko piękna,ale i przepyszna sałatka
-
upl
2014/05/10 17:14:26
margot dla mnie osobiscie idealna :-)
-
dariusz_kanak
2014/10/03 18:14:59
Awokado to owoc-warzywo? Właściwie co? Pytanie na marginesie. Ale pasuje do wszystkiego i smakuje ze wszystkim.
-
upl
2014/10/06 08:02:23
według systematyki awokado to owoc - konkretnie gruszka czyli owoc smaczliwki :-)
-
adamgabka
2015/03/12 09:17:27
W tym połączeniu jeszcze nie jadłem awokado może być bardzo interesujący smak Na pewno spróbuję zrobić i ocenię smak
-
serwis.laptopow2
2015/04/13 19:29:51
szparagi, szparagi, gdzie rosną już szparagi??? muszę je mieć!